Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

 

Compania Politrans-Service, anunta initierea unei game noi de produse, unicale pe piata Moldovei, prin utilitate, calitate si pret.

 

                                            PATURI SALTELE  |  MASAJOARE

 
 

 

          Compania "Politrans-Service" S.R.L., va propune spre atentia Dumneavoastra o gama vasta a panelurilor usi  de intrare sau camerale, in exluzivitate in Moldova, produse din foi VEKA, cu  umplutura speciala (polisteren extrudat), geamuri termopan in trei sticle cu baghete ornamentale in forma de cruce culoare aurie sau argint , in forma de romb, petala de lalele sau picatura de apa, prelucrate cu fir de plumb si folii colorate la socilitarea clientului, la preturi  avantajoase su cu un discont de pina la 15%.

 

 

          Panelurile sunt de trei culori;alb, stejar auriu, nuc, brad rosu si mahon. La solicitarea clientului panelul se poate fabrica si in culori combinate; alb-stejar auriu, alb-nuc, alb brad rosu sau alb-mahon. Panelurile se executa la comanda, sau se realizeazadin stoc, in functie de tipul geamului ales precum si a diferitelor ornamente  pe care le puteti allege. Prin varietatea de modele si culori pe nuante de lemn, usile realizate cu panelurile expuse se incadreaza armonios in orice ansamblu architectural.

 

 

 

Daca doriti sa faceti cunostinta cu modele de paneluri, va asteptam pe adresa:

str.Bernardazzi, 47 ap.1

Ne puteti contacta la nr.de telefon: (+373) 022 27 84 35; +373 69108806, sau scrie-ti la adresa

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Vom fi bucurosi, si la dispozitia dumneavoastra pentru orice consultatie.

 

 
 
Gama Produselor
 
 Despre Companie
 
 Comenzi Efectuate
 
 Date de Contact
 
  Cerere de Oferta
 
, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting