Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

 

Produsele prestate de catre compania noastra sunt categorizate in:

 

  • Paneluri pentru usi – Calitate superioara, importate din Uniunea Europeana.
  • Vitralii - Un produs modern si util, la o calitate superioara si pret rezonabil.

 

 

Usi din Panel

 

Panelurile pentru usi, sunt de o calitate inalta, fiind fabricate dintr-un material cu caracteristici izolatoare, termice si fonice – este vorba de Polisteren Extrudat. 

Acest Polisteren, la rindul sau, este acoperit de foi de tip VEKA, cu o grosime de 1.5 mm.

Grosimea panelului este de 24 mm, standart pentru profilul care se foloseste la fabricarea  ferestrelor Geamurile pentru acest tip de usi sunt in 3 rinduri de sticla.  Sticla folosita este de grosime 4 mm. La dorinta clientului, straturile superioare ale sticlei, pot fi de diferite culori , ca de exemplu stopsol bronz, parsol bronz, delta bronz, scoarţă  bronz, chinchilla bronz, krizet, screen, nisip, delta mat, flutis mat, sablat, nor albastru, verde, galben sau inlocuite cu vitralii ornamentate. 

          Panelurile pentru usi , au caracteristica de a nu se incarca electrostatic, impiedica depunerea prafului, iar, datorita suprafetei netede, curatirea unei asemenea usi, nu prezinta greutati.

Este rezistenta la socurile mecanice, la umezeala, iarna nu permite condensarea aerului rece si nu permite formarea mucegaiului.

 

 

 
 
 

 

 

 

Vitraliile

 

           

Vitraliile reprezinta una din fetele geamului “termopan” . Mai departe in text ceva nu ajunje Cred ca art reb. asa  Spre deosebire de vitraliile clasice,VITRALIILE instalate in panelurile propuse de noi  necesita o bagheta speciala in forma de cruce aurie; alba sau in forma de romb si sunt introduse intre cele doua fete ale geamului, vitraliile noastre se realizeaza prin aplicarea unui film special de tip Overlay cu structura multistrat, ce poate fi colorat sau transparent, si a unor benzi de plumb, iar rezultatul este un produs plin de culoare si lumina, ce da un plus de eleganta si rafinament locuintei dumneavoastra.

 

Acest tip de vitraliu este montat in panel, asigura impermeabilitate si izolatie termica, fiind evitate complicatiile aparute la utilizarea tehnicii clasice cu bucati de sticla colorata montate in plumb. Ofera o mare diversitate de modele, ce garanteaza o filtrare UV de peste 90% si in acelasi timp o mai buna protectie cand este acoperita toata suprafata geamului, asigurand astfel mobila sau interioarele impotriva decolorarii sau impotriva efectului de imbatranire, impermeabilitate si izolatie termica.

Frumos, accesibil si foarte usor de intretinut, vitraliile companiei noastre reprezinta solutia cea mai practica si mai potrivita de decorare. Este simplu sa va personalizati locuinta sau oficiul cu orice design pentru a se potrivi cu spatiile de care dispuneti si gusturile fiecaruia.

 


   

 

 

 
, Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting